Kilitli Kapı Açma Tarifesi

Geçenlerde bir arkadaşım benim de başıma geldiğini duyunca, geçmiş olsun diyerek hararetle anlatmaya başladı. Anahtar kapıda takılıyken, kapıyı çekip çıkmışlar. Döndüklerinde yedek anahtarla kapıyı açmak isterken diğer anahtardan dolayı kapının açılmadığını fark etmişler. 

Karı koca telaş etmişler, akla bir sürü kuruntu türü düşünce gelmiş. Aceleyle internetten karşılarına çıkan ilk çilingire alo demişler, anahtarcı kısa süre içinde gelmiş. 1 dakikadan az bir süre içinde kapıyı araya sokuşturduğu spatula tarzı aletle açıvermiş.  Bu işlem için 900 TL ödemişler arkasına bir bardak su içmişler. 

Aynısı bizim de başımıza geldi, bizden alınan ücret 300 TL oldu. Bizim kapı biraz daha zorladı 1 dakika sürdü açılması. 

Aynı iş için alınan farklı ücretler kafamızı kurcaladı tabi. Ben  ilk aradığım yerle yetinmeyip birkaç yerden fiyat almıştım. O nedenle bir sürprizle karşılaşmadım. 900 TL ödeyen arkadaşım acil durum nedeniyle haliyle ilk önüne geleni aramış. Ama yine de içine dert olmuştu ödediği para, söylenip duruyordu.

Daha önce yedek anahtar yaptırmak isterken de aynı hizmette farklı fiyatlarla karşılaşmıştım. Aciliyet içeren bir durum olsa da süprizlerle karşılamamak için fiyat bilgisi almakta yarar var. 


bulgurdanolmak'a destek olmak için reklam verebilir, sponsor olabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski