Bulgurdanolmak Yayınları Hakkında Bilgilendirme

Merhaba,

Yayıncılık işi zor; süreklilik, istikrarlı yayıncılık her babayiğidin harcı değil. Hele hele gönüllülük esasına dayanarak ve herhangi bir kazanç sağlamadan diğer işlerin arasında sürdürmek daha da zor. Yeri geliyor hem vaktinizden hem de cebinizden para vererek bu işi sürdürmeniz gerekiyor. 

Bulgurdanolmak'ta yayınlara başlayalı çok olmadı; 1 yıl olmak üzere. Biz yayınlara devam etmek istiyoruz. Biz dediysek de işin büyük yükünü alan bendeniz özel sektörde yorucu mesaimin arasında yayınlara devam ediyorum. Bir de her zaman desteğini hissettiğim ve yayınlarda yol gösteren aynı zamanda sitenin de isim koyanı bir büyüğüm var. 

1 yıl dediysem de bu sürede özellikle blog yayıncılarının desteğini ve ilgisini gördüm. Bu da bizi yayınları sürdürmek için teşvik etti. Katkı veren herkese teşekkür ederim. Var olsunlar.

Yayınlarımızda çeşitlilik olması için bazı kararlar aldım. Bu kararları açıklamadan evvel görüş ve öneri sunmak isteyenler yorumlardan ya da mesajla bize ulaşırlarsa onları da değerlendirebiliriz.

Gelelim aldığımız kararlara; fark etmişsinizdir bir süredir tüketicileri ilgilendiren güncel haberleri derleyip tamamen kopyalamadan  bilgilendirici olması için yayın sürecimize ekledik. Ödeme hatırlatmaları, önemli veriler, tüketicileri bizzat ilgilendiren resmi açıklamaları özellikle tercih ediyoruz. 

Bu hafta içerisinde ilki yayınlanacak "örnek uygulamalar" bölümünde belediye, kurum ve kuruluşlar tarafından uygulamaya konulan yararlı, toplum için faydalı örnekleri ilerleyen zamanlarda teşvik etmek adına yayınlarımıza ekleyeceğiz. İlk aşamada kendi bildiğimiz örnekleri ilerleyen zamanlarda sizlerden ve ilgili kurumlardan gelebilecek örnekleri yayınlamayı planlıyoruz.

Şimdilik bu kadar, sonraki uygulamalar için yine sizi bilgilendireceğiz.

Saygılarımızla.
02.02.2024





2 Yorumlar

  1. Bence gayet uygun. Daha önce de yazmıştım, oldukça yararlı bilgiler yayına alıyorsunuz, tebrik ederim. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince geliştirmeye ve sürdürmeye çalışıyoruz.

      Sil
Daha yeni Daha eski